Συνεδρίες Reiki

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΡΕΙΚΙ
To Ρέικι είναι μια παραδοσιακή Iαπωνική ενεργειακή θεραπεία που βασίζεται στην μεταβίβαση της συμπαντικής ενέργειας Ρέικι με μια αγωγή απαλών αγγιγμάτων των χεριών στο σώμα.
Το Ρέικι βοηθά στην αποκατάσταση προβλημάτων σωματικών, ψυχικών, νοητικών. Ένα άτομο μπορεί να πάρει Ρέικι για κάποιο πρόβλημα υγείας αλλά και για την ανακούφιση πόνων, για χαλάρωση, για εξάλειψη άγχους.​

Πως εφαρμόζεται το Ρέικι
Το άτομο που παίρνει Ρέικι, φορώντας όλα τα ρούχα, ξαπλώνει σε ένα κρεβάτι μασάζ.
Ο θεραπευτής Ρέικι διοχετεύει την ενέργεια Ρέικι, ακουμπώντας απαλά τα χέρια του σε διάφορα σημεία του σώματος του αποδέκτη όπως στο κεφάλι, την κοιλιά, την πλάτη, σε άλλα σημεία και σε όποιο σημείο υπάρχει δυσφορία ή πόνος.
​Στην Αγωγή Ρέικι δεν χρησιμοποιούνται ούτε κρύσταλλοι, ούτε έλαια, ούτε χειρομάλαξη, αφού όλα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με την παραδοσιακή μέθοδο Ρέικι που είναι αυτοδύναμα αποτελεσματική.​

Τι περιλαμβάνει η Συνεδρία Ρέικι
Η Συνεδρία Ρέικι συνήθως περιλαμβάνει σύντομη συζήτηση με τον αποδέκτη και ακολουθεί Αγωγή Ρέικι διάρκειας 60-75 λεπτών.
Για την αντιμετώπιση συγκεκριμένου προβλήματος συνιστώνται από τρεις έως δέκα συνεδρίες.
​Το πρόγραμμα, ο αριθμός και η συχνότητα των συνεδριών Ρέικι, καθορίζεται από τη φύση του προβλήματος, τις ανάγκες και τη δυνατότητα του αποδέκτη.

Πως διεξάγεται η Συνεδρία Ρέικι
Οι Συνεδρίες Ρέικι δίνονται από θεραπευτές Ρέικι με εκπαίδευση Ρέικι Μάστερ.
​Η συνεδρία Ρέικι διεξάγεται σε επαγγελματικό κρεββάτι μασάζ και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις.
Η Συνεδρία Αγωγής Ρέικι είναι ατομική και παρέχεται κατόπιν ραντεβού στο χώρο μας ή στο χώρο του αποδέκτη.

Μπορείτε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας συμπληρώνοντας την παρακάτω Αίτηση και θα λάβετε απαντητικό email με λεπτομέρειες για την διεξαγωγή της συνεδρίας Ρέικι.

 


*Το Ρέικι δεν αντικαθιστά την κλασική ιατρική θεραπεία
Το Ρέικι είναι μία ήπια ενεργειακή μέθοδος που δεν αντικαθιστά την συνετή και κατάλληλη χρήση της αρμόδιας κλασικής ιατρικής περίθαλψης και ψυχολογικής βοήθειας. Το Ρέικι λειτουργεί αρμονικά παράλληλα με κάθε ιατρική θεραπεία, φαρμακευτική αγωγή, ψυχολογική θεραπεία και βοηθά στην ανάρρωση, αποκατάσταση και βελτίωση της υγείας. Όσοι ασκούν το Ρέικι δεν κάνουν διαγνώσεις και δεν συστήνουν φάρμακα ή άλλες ουσίες. Το Ρέικι είναι μία απλή φυσική ενεργειακή μέθοδος που δημιουργεί τις θετικές προϋποθέσεις για ένα υγιές σώμα και νου.